Lunche

Przerwa kawowa pozwala na odzyskanie sił na chwilę, na dłuższe posiedzenia sama nawet najlepsza i najmocniejsza kawa, nie jest w stanie zastąpić kompletnego posiłku. Pragniesz zachwycić swoich kontrahentów, pomożemy Ci osiągnąć cel. Nasze potrawy przygotowane z należytą starannością, z wysokimi walorami smakowymi i estetycznymi staną się receptą na sukces Twojej firmy.

Propozycja I
Przystawka:
Pescaccio z łososia na bukecie z sałat z aromatycznym vinigretem
Zupa:
Krem ze świeżych pomidorów z chrupiącymi grzankami i mozzarellą
Danie główne:
Płatki grillowanej polędwiczki na borowikach duszonych w śmietanie podawanych z kluseczkami i bukietem gotowanych warzyw
Deser:
Tiramisu z sosem malinowym

Propozycja II
Bufet przystawek:
Terrina z łososia na biszkopcie szpinakowym
Pasztet w asyście sosu żurawinowegoLunch.jpg
Gaspacho hiszpański chłodnik ze świeżych pomidorów
Wybór sałat
Bufet gorący:
Plastry schabu w kremowym sosie pieczarkowym
Filet z kurczaka w sosie francuskim
Cytrynowy łosoś z grilla
Ziemniaki au gratin
Bukiet warzyw
Desery:
Panna cotta z wiśniami
Tarta z owocami sezonowymi i kremem waniliowym

Propozycja I
Przystawka:
Pescaccio z łososia na bukecie z sałat z aromatycznym vinigretem
Zupa:
Krem ze świeżych pomidorów z chrupiącymi grzankami i mozzarellą
Danie główne:
Płatki grillowanej polędwiczki na borowikach duszonych w śmietanie podawanych z kluseczkami i bukietem gotowanych warzyw
Deser:
Tiramisu z sosem malinowym

Propozycja II
Bufet przystawek:
Terrina z łososia na biszkopcie szpinakowym
Pasztet w asyście sosu żurawinowegoLunch.jpg
Gaspacho hiszpański chłodnik ze świeżych pomidorów
Wybór sałat
Bufet gorący:
Plastry schabu w kremowym sosie pieczarkowym
Filet z kurczaka w sosie francuskim
Cytrynowy łosoś z grilla
Ziemniaki au gratin
Bukiet warzyw
Desery:
Panna cotta z wiśniami
Tarta z owocami sezonowymi i kremem waniliowym