Bankiety
Menu
a
MENU
Bankiety
Impreza firmowa lub prywatna nie masz pomysłu jak ją zorganizować? Zadzwoń do nas a forma bankietu lub koktajlu zorganizowanego przez nas, sprawi, że nabierze ona odpowiedniego charakteru i elegancji. Profesjonalna aranżacja stołów, zostanie każdorazowo dopasowana do charakteru spotkania.
PROPOZYCJA
Dania gorące:
- Przekładaniec z polędwiczki wieprzowej z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą
- Cukinie faszerowane kurczakiem i mascarpone
- Medaliony z łososia na salsie meksykańskiej
- Buef borginion z karmelizowaną cebulką
Bufet przekąsek zimnych:
- Hiszpański chłodnik Gazpacho z selerem naciowym
- Koktajl z krewetek z salsa rossa
- Tatar z łososia na łódeczkach z cykorii
- Pasztet pieczony w asyście sosu żurawinowego
- Muszle makaronowe z pieczarkami w śmietanie
- Szynka parmeńska z melonem
- Crostini z pastą z awokado
- Crostini z dipem z oliwek
- Wybór tart: lotaryńska z boczkiem, ze szpinakiem, z grzybami leśnymi
- Bukiet sałat z gruszkowym vinaigrette i grillowanym kurczakiem
- Sałatka caprese pomidory z mozzarellą na rukoli
- Sałatka z makaronu z brokułami i prażonym słonecznikiem
- Deski serów (5 gatunków, z dodatkiem winogron, oliwek i orzechów)
- Koreczki na bazie żółtego sera i camemberta (dodatek w trakcie toastu)
- Szaszłyki owocowe (dodatek w trakcie toastu)
Mix mięs pieczonych w asyście dipów:
- Schab ze śliwką
- Indyk z morelami
- Rolada z boczku z cząbrem i rozmarynem
- Karczek marynowany w czerwonym winie z jałowcem
- Polędwiczka pieczona z kabanosem
Słodycze:
- Coffee Break
- Kruche babeczki z kremem jogurtowym i owocami
- Mini eklery z adwokatem
- Mus z truskawek z waniliową pianką i bitą śmietaną
- Tiramisu z kandyzowaną gruszką
Napoje:
- Kawa wraz z dodatkami (cukier, śmietanka)
- Wybór herbat wraz z dodatkami (cukier, cytryna)
- Soki owocowe
- Woda mineralna
- Wino musujące wysokogatunkowe na toast
- Wino białe i czerwone
PROPOZYCJA
Dania gorące:
- Przekładaniec z polędwiczki wieprzowej z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą
- Cukinie faszerowane kurczakiem i mascarpone
- Medaliony z łososia na salsie meksykańskiej
- Buef borginion z karmelizowaną cebulką
Bufet przekąsek zimnych:
- Hiszpański chłodnik Gazpacho z selerem naciowym
- Koktajl z krewetek z salsa rossa
- Tatar z łososia na łódeczkach z cykorii
- Pasztet pieczony w asyście sosu żurawinowego
- Muszle makaronowe z pieczarkami w śmietanie
- Szynka parmeńska z melonem
- Crostini z pastą z awokado
- Crostini z dipem z oliwek
- Wybór tart: lotaryńska z boczkiem, ze szpinakiem, z grzybami leśnymi
- Bukiet sałat z gruszkowym vinaigrette i grillowanym kurczakiem
- Sałatka caprese pomidory z mozzarellą na rukoli
- Sałatka z makaronu z brokułami i prażonym słonecznikiem
- Deski serów (5 gatunków, z dodatkiem winogron, oliwek i orzechów)
- Koreczki na bazie żółtego sera i camemberta (dodatek w trakcie toastu)
- Szaszłyki owocowe (dodatek w trakcie toastu)
Mix mięs pieczonych w asyście dipów:
- Schab ze śliwką
- Indyk z morelami
- Rolada z boczku z cząbrem i rozmarynem
- Karczek marynowany w czerwonym winie z jałowcem
- Polędwiczka pieczona z kabanosem
Słodycze:
- Coffee Break
- Kruche babeczki z kremem jogurtowym i owocami
- Mini eklery z adwokatem
- Mus z truskawek z waniliową pianką i bitą śmietaną
- Tiramisu z kandyzowaną gruszką
Napoje:
- Kawa wraz z dodatkami (cukier, śmietanka)
- Wybór herbat wraz z dodatkami (cukier, cytryna)
- Soki owocowe
- Woda mineralna
- Wino musujące wysokogatunkowe na toast
- Wino białe i czerwone