Bankiety

Impreza firmowa lub prywatna nie masz pomysłu jak ją zorganizować? Zadzwoń do nas a forma bankietu lub koktajlu zorganizowanego przez nas, sprawi, że nabierze ona odpowiedniego charakteru i elegancji. Profesjonalna aranżacja stołów, zostanie każdorazowo dopasowana do charakteru spotkania.

PROPOZYCJA
Dania gorące:

  • Przekładaniec z polędwiczki wieprzowej z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą
  • Cukinie faszerowane kurczakiem i mascarpone
  • Medaliony z łososia na salsie meksykańskiej
  • Buef borginion z karmelizowaną cebulką

Bufet przekąsek zimnych:

  • Hiszpański chłodnik Gazpacho z selerem naciowym
  • Koktajl z krewetek z salsa rossa
  • Tatar z łososia na łódeczkach z cykorii
  • Pasztet pieczony w asyście sosu żurawinowego
  • Muszle makaronowe z pieczarkami w śmietanie
  • Szynka parmeńska z melonem
  • Crostini z pastą z awokado
  • Crostini z dipem z oliwek
  • Wybór tart: lotaryńska z boczkiem, ze szpinakiem, z grzybami leśnymi
  • Bukiet sałat z gruszkowym vinaigrette i grillowanym kurczakiem
  • Sałatka caprese pomidory z mozzarellą na rukoli
  • Sałatka z makaronu z brokułami i prażonym słonecznikiem
  • Deski serów (5 gatunków, z dodatkiem winogron, oliwek i orzechów)
  • Koreczki na bazie żółtego sera i camemberta (dodatek w trakcie toastu)
  • Szaszłyki owocowe (dodatek w trakcie toastu)

Mix mięs pieczonych w asyście dipów:

  • Schab ze śliwką
  • Indyk z morelami
  • Rolada z boczku z cząbrem i rozmarynem
  • Karczek marynowany w czerwonym winie z jałowcem
  • Polędwiczka pieczona z kabanosem

Słodycze:

  • Coffee Break
  • Kruche babeczki z kremem jogurtowym i owocami
  • Mini eklery z adwokatem
  • Mus z truskawek z waniliową pianką i bitą śmietaną
  • Tiramisu z kandyzowaną gruszką

Napoje:

  • Kawa wraz z dodatkami (cukier, śmietanka)
  • Wybór herbat wraz z dodatkami (cukier, cytryna)
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Wino musujące wysokogatunkowe na toast
  • Wino białe i czerwone

PROPOZYCJA
Dania gorące:

  • Przekładaniec z polędwiczki wieprzowej z bakłażanem, pomidorem i mozzarellą
  • Cukinie faszerowane kurczakiem i mascarpone
  • Medaliony z łososia na salsie meksykańskiej
  • Buef borginion z karmelizowaną cebulką

Bufet przekąsek zimnych:

  • Hiszpański chłodnik Gazpacho z selerem naciowym
  • Koktajl z krewetek z salsa rossa
  • Tatar z łososia na łódeczkach z cykorii
  • Pasztet pieczony w asyście sosu żurawinowego
  • Muszle makaronowe z pieczarkami w śmietanie
  • Szynka parmeńska z melonem
  • Crostini z pastą z awokado
  • Crostini z dipem z oliwek
  • Wybór tart: lotaryńska z boczkiem, ze szpinakiem, z grzybami leśnymi
  • Bukiet sałat z gruszkowym vinaigrette i grillowanym kurczakiem
  • Sałatka caprese pomidory z mozzarellą na rukoli
  • Sałatka z makaronu z brokułami i prażonym słonecznikiem
  • Deski serów (5 gatunków, z dodatkiem winogron, oliwek i orzechów)
  • Koreczki na bazie żółtego sera i camemberta (dodatek w trakcie toastu)
  • Szaszłyki owocowe (dodatek w trakcie toastu)

Mix mięs pieczonych w asyście dipów:

  • Schab ze śliwką
  • Indyk z morelami
  • Rolada z boczku z cząbrem i rozmarynem
  • Karczek marynowany w czerwonym winie z jałowcem
  • Polędwiczka pieczona z kabanosem

Słodycze:

  • Coffee Break
  • Kruche babeczki z kremem jogurtowym i owocami
  • Mini eklery z adwokatem
  • Mus z truskawek z waniliową pianką i bitą śmietaną
  • Tiramisu z kandyzowaną gruszką

Napoje:

  • Kawa wraz z dodatkami (cukier, śmietanka)
  • Wybór herbat wraz z dodatkami (cukier, cytryna)
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Wino musujące wysokogatunkowe na toast
  • Wino białe i czerwone